Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" απευθύνεται σε εσένα αν:


● Νιώθεις ότι δεν έχεις ποτέ αρκετό χρόνο.
● Έχεις φορτωμένο πρόγραμμα και ευθύνες.
● Hγείσαι ομάδας ή είσαι ιδιοκτήτης εταιρείας.
● Θέλεις να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου.
● Σε ενδιαφέρει να πετύχαίνεις περισσότερα.
● Θέλεις να απολαμβάνεις περισσότερα τη ζωή σου.
● Είναι σημαντικό για εσένα το «Work Life Balance».
● Θέλεις περισσότερες ελευθερίες.

Ο χρόνος είναι το σημαντικότερο σου «περιουσιακό στοιχείο». Κάνε την απόδοσή του να έχει αξία!

Απευθύνεται σε εσένα αν έχεις φορτωμένο πρόγραμμα και πολλές υποχρεώσεις. Αν θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου σε βάθος χρόνου και να απολαμβάνεις περισσότερο την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. 

Βάσω Βαρδάκη, ΜΒΑ, MSc, PCC
ICF - Professional Certified Coach


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

5 ενότητες με ολοκληρωμένη προσέγγιση γύρω από το χρόνο όπου μαθαίνουμε:


• Ενότητα 1η – Ποιοι είναι οι σαμποτέρ της παραγωγικότητάς μας – Τι μας κρατά μακριά από την παραγωγική διαχείριση του χρόνου μας.

• Ενότητα 2η - Δημιουργώντας επίγνωση - 3 πρακτικά εργαλεία για να δημιουργήσεις περισσότερη επίγνωση σε σχέση με τον χρόνο μας

• Ενότητα 3η - Πως να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για την επιτυχία

• Ενότητα 4η – Στρατηγικές & Πρακτικές Τεχνικές για τη παραγωγική διαχείριση του χρόνου μας

• Ενότητα 5η – Πως μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι οι σωματικές, συναισθηματικές και προσωπικές μας μπαταρίες παραμένουν φορτισμένες.


Ενότητες

  Εισαγωγή
Available in days
days after you enroll
  Ενότητα 1 - Οι σαμποτέρ της παραγωγικότητάς μας – Τι μας κρατά μακριά από την παραγωγική διαχείριση του χρόνου μας.
Available in days
days after you enroll
  Ενότητα 2 - Δημιουργώντας επίγνωση - 3 πρακτικά εργαλεία για να δημιουργήσεις περισσότερη επίγνωση σε σχέση με τον χρόνο σου
Available in days
days after you enroll
  Ενότητα 3 - Πως να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για την επιτυχία
Available in days
days after you enroll
  Ενότητα 4 – Στρατηγικές & Πρακτικές Τεχνικές
Available in days
days after you enroll
  Ενότητα 5 – Πως να βεβαιωθείς ότι οι σωματικές, συναισθηματικές και προσωπικές σου μπαταρίες παραμένουν φορτισμένες.
Available in days
days after you enroll
  Ολοκλήρωση Προγράμματος
Available in days
days after you enroll

Χρόνος - Ένα από τα πιο κύρια αγαθά στη ζωή μας


Είναι περιορισμένος και όταν περάσει δεν επανέρχεται. Μπορούμε να χάνουμε τον χρόνο μας, μπορούμε να επενδύουμε τον χρόνο μας ή να τον ξοδεύουμε άσκοπα. Είναι οι δικές μας επιλογές που κάνουν την αξιοποίηση του χρόνου παραγωγική για εμάς και τους γύρω μας και όχι ο χρόνος ο ίδιος. 

Μεταξύ άλλων με την εγγραφή σου στο πρόγραμμα θα λάβεις:


• 32 βιντεοσκοπημένα μαθήματα που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. 
• Τον ηχογραφημένο οραματισμό – «Το όραμά μου για το χρόνο μου», 
• Το τεταρτημόριο των προτεραιοτήτων 
• Προετοιμασία εβδομαδιαίου προγραμματισμού 
• Προετοιμασία βραδινής ρουτίνας
• 11 ευχαριστα εργαλεία και οδηγούς
• Τα 13 μυστικά του χρόνου


Τι είπαν για τον

 Κυρίαρχο του Χρόνου

Ελισάνθη

Μέσα από το πρόγραμμα έχω ανακαλύψει ποιοι είναι οι δικοί μου κλέφτες χρόνου και μέσα από την δράση κατάφερα να τους διαχειριστώ σε καλύτερο βαθμό και να κερδίσω χρόνο. Επίσης το πρόγραμμα μου κατέρριψε έναν τεράστειο μύθο. Μέσα από την απλότητα, την στοχευμένη επιλογή δράσεων και αναγνώριση της πραγματικότητας του χρόνου έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, εφαρμαρμόζοντας τον ελεύθερο χρόνο έχω δει βελτίωση όχι μόνο στη διαχείριση του χρόνο μου αλλά και στην ενέργεια μου. Ευχαριστώ αγαπημένη μου Βάσω.

Στέλιος

Κάθε success journey περνάει σίγουρα και από τη γειτονιά της αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου.

Η Βάσω ξέρει καλά τα κατατόπια και είναι ο καλύτερος οδηγός για να την διασχίσεις με επιτυχία.



Γεωργία

Έχω παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ολοκληρώνω ένα πρόγραμμα και νιώθω πως πήρα πληροφορίες, γνώση, πρακτικές και ιδέες τις οποίες έχω αρχίσει να υιοθετώ άμεσα. Με βοήθησε να αντιληφθώ που έκανα εγώ λάθη με την διαχείριση του χρόνου και πως ναι, 24 ώρες την ημέρα είναι υπεραρκετές, φτάνει την κατάλληλη στιγμή να κάνεις και την σωστή δραστηριότητα! Κάθε success journey περνάει σίγουρα και από τη γειτονιά της αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου. Η Βάσω ξέρει καλά τα κατατόπια και είναι ο καλύτερος οδηγός για να την διασχίζεις με επιτυχία.



Έλενα

Χάρη στην πολύ σωστή δομή του προγράμματος και το χρόνο που χρειαζόταν να αφιερώσω, μου έδωσε την δυνατότητα να το παρακολουθήσω με άνεση και προσοχή. Με βοήθησε πολύ ειδικά σε μια τοσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι να μπορώ να προσδιορίζω με σαφήνεια τους στόχους μου και να λέω όχι σε εξωτερικούς παράγοντες που μου έτρωγαν χρόνο, ενέργεια και πολλές φορές ήταν η αιτία να έχω θυμό. Πλέον διαχειρίζομαι παραγωγικά το χρόνο μου και το πιο σημαντικό έθεσα τα όριά μου. Νιώθω ότι κέρδισα πίσω την ελευθερία μου,την δημιουργικότητα και την ενέργεια μου. Το κυριοτερο κερδίσα το εισητήριο για περισσότερη πρόσβαση στο πολυπόθητο όραμά μου!

Σάββας

Μέσα από τη δουλειά που κάναμε μαζί, έχω πετύχει περισσότερη συνοχή και επαγγελματισμό στην προσέγγιση μου με τους συνεργάτες αλλά και με την ομάδα μου στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, ενώ την ίδια στιγμή έχω αυξήσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς μου με την ολοκλήρωση των projects που είχαμε ξεκινήσει. Έμαθα να θέτω σωστά τις προτεραιότητες μου και να απολαμβάνω τα αποτελέσματα της δουλειάς μου με συνοχή και προγραμματισμό. Πέτυχα να έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο τόσο για τα επαγγελματικά μου όσο και στη προσωπική μου ζωή με την οικογένεια μου.

Διάλεξε το εισητήριο που σου ταιριάζει

Premium ή Regular 


*Ειδικές προσφορές για οργανισμούς και πάνω από 10 συμμετοχές
**Οργανώνονται σεμινάρια, retreats και ομιλίες σε θέματα αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου, κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης.

Βιογραφικές πληροφορίες


Η Βάσω Βαρδάκη είναι coach, mentor, συγγραφέας, και εκπαιδεύτρια. Για περισσότερο από μια δεκαετία υποστηρίζει ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους με επιτυχία μέσα από διαφορετικούς ρόλους. Έχει μεγάλη εμπειρία σε εταιρικά περιβάλλοντα σε ηγετικούς ρόλους και καθήκοντα αλλά και συνεργασίες με πολυεθνικές και μεγάλες εταιρίες του λιανεμπορίου.  


Ως Leadership Coach, υποστηρίζει ανθρώπους με ηγετικές ικανότητες να αναπτύξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα από το coaching και το mentoring.

Σπουδές


Η Βάσω έχει πτυχίο στη θεραπεία του λόγου και ομιλίας (BSc), είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στην επιστήμη της ανθρώπινης επικοινωνίας (MSc) και στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA). 

Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας coach (PCC) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching (ICF) και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στη μεθοδολογία “Success Principles” από τον κορυφαίο coach και μέντορα Jack Canfield. 

  • Professional Certified Coach (PCC), by International Coaching Federation
  • Team Coaching Global Certificate, TCGA
  • Canfield Certified Trainer on Success Principles
  • Coach Training with Specialization in Executive Coaching (CPC)
  • Certified Trainer (CYQF/EQF 5 )
  • Master in Business Administration (MBA) by CIIM
  • Master of Science in Human Communication Sciences
  • Bachelor of Science in Speech and Language Therapy

Όραμα & Αποστολή


Το όραμά της είναι μέσα από το δικό της ταξίδι να συνεισφέρει στο χτίσιμο τέτοιας κουλτούρας στον επιχειρηματικόο κόσμο, όπου οι άνθρωποι να ζουν και να εργάζονται με χαρά, έμπνευση και δημιουργικότητα. 

Η αποστολή της είναι μέσα από το coaching να υποστηρίξει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να αναδείξουν τον ηγέτη που βρίσκεται μέσα τους αλλάζοντας έτσι τη ζωή αλλά και τον οργανισμό τον οποίο εκπροσωπούν. 

Πιστεύει ότι η ηγεσία δεν είναι θέση εργασίας και εταιρικός ρόλος, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία. Είναι μια δεξιότητα που μπορεί να καλλιεργηθεί και ένας μυς που εκπαιδεύεται κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις. 

Ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να είναι και να λειτουργεί ως ηγέτης, ανεξάρτητα από την θέση και τον ρόλο που κατέχει και ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνει.